sâmbătă, 12 martie 2011

TTX (Train The eXchangers)

        Hei, revin din nou cu o postare.
        Din februarie si pana acum, mi-am luat responsabilitatea de financiar pe o conferinta, adica eu sunt omul care tine  un fel de contabilitate si am grija de bani. E o conferinta in care inveti cum sa faci exchange (schimb de internationali). E super tare conferinta, inveti o gramada de chestii super noi. Pacat ca este doar pentru membrii din AIESEC.
        Echipa care organizeaza conferinta munceste din greu si e super stresata ca mai este o sapt si vine conferinta. Oamenii nu vor sa inteleaga ca acesta conferinta este pentru ei si ca ii va ajuta pe viitor. Majoritatea cred ca LPM-ul (Local Planing Meeting) este mai important, dar ei nu inteleg ca la LPM se vor discuta proiectele din anii trecuti, abia la LPM 2 se vor propune idei pentru proiecte noi.  Membrii nu au voie sa voteze decat daca sunt membri full, adica pe scurt se duc acolo sa se uite ca niste papusi, dragutz, nu?
        Doamne, dale minte tinerilor si ajuta-i sa ia decizia corecta pentru ei!
        TTX este conferinta regionala cu deschidere la national, dar nimeni nu intelege cat de important este sa fieo conferinta de pregatire pe aria de eXchange, cand asta facem, AIESEC face eXchange si noi ar trebui sa invatam sa facem asta, dar, nu, e mai important sa dam bani pt a auzi ce s-a intamplat cu proiectele care s-au desfasurat inainte de a intra noi, generatia 2010 in AIESEC.
        Imi cer scuze, dar cand ma gandesc la cat de indecisi sunt unii oameni incep sa scriu fara sa-mi mai dau seama de ceea ce scriu, pur si simplu imi vars nervii prin scris. Un mod foarte ok pentru a te calma si a spune oamenilor ce ai pe suflet :D
         App, fac parte dintr-o echipa super faina si unita, ca o familie. Bolfy, coordonatoarea noastra este ca o mama care ne spune in fiecare zi cat de mult ne iubeste si cat de super suntem, iar asta ne motiveaza super tare. Tudor, OCVP Comm(in termeni AIESEC), este omul cu promovarea, el trimite mailuri. Este un om extraordinar cu un calm si o imaginatie de neinchipuit. Teo, fata cu vanzarile, ea aduce bani si inkind-uri pe proiect. Ii place ceea ce face, munceste din greu si nu o auzi plangandu-se. Toata ziua este pe drumuri, pleaca dimineata la 8 de acasa si ajunge seara pe la 10. Este o fiinta extraordinara pe care o admir. Alex, omul de projects. Prea calm daca pot sa spun. Cred ca imaginatia lui este cam la fel de mare ca a lui Tudor.  Ii plac chestiile mici (nu va ganditi la prostii), are un matiz poreclit "bestia albastra". Sanda este fiinta care ne aduce zambetul pe buze in orice clipa. De pe fatzuca ei nu dispare niciodata acel zambet care te face sa te simti confortabil. Ea este omul de TM (Resurse Umane). Este "Agnes" a noastra.
          Asta este echipa din care fac parte, o echipa de oameni entuziasmati, prietenosi si care nu vor sa faca rau nimanui. Am invatat o gramada de chestii de la acesti oameni de cand i-am cunoscut. Simt cum pot sa le spun orice, pana si cele mai urate secrete(nu ca ar fi vreo unul, da nah).
          Vreti sa cunoasteti aceasta echipa, COME TO TTX !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu